Welkom bij Gebruiktebureaus.nl, uw partner in gebruikt meubilair

Gebruiktebureaus.nl is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikt kantoormeubilair. Ons kantoormeubilair, met name de gebruikte bureaus, zijn van een dermate hoge kwaliteit dat een 2e of 3e leven van deze producten geen enkel probleem is.

Wij verkopen voor 95% gebruikte bureaus en het overige gedeelte van onze voorraad is bezet met nieuwe producten. Om u te kunnen voorzien van een compleet project met één mooie stijl, kunnen wij gebruikt meubilair combineren met nieuw.

Bureau's Tafels Kasten Banken Gebruikte kantoor meubelen webshop

Doorgaans leveren wij gebruikte bureaus van bekende en hoogaanstaande merken zoals:

  • Ahrend 
  • Aspa
  • Gispen
  • Kembo
  • Samas
  • Vitra
  • etc.

Ondanks de hogere aanschafprijzen van dit segment verkopen wij dit voor een fractie van de nieuwprijs. Wij verkopen producten die niet lang in gebruik zijn geweest en onze gebruikte bureaus verkeren daarom ook in goede staat. In sommige situaties kopen wij goederen rechtstreeks van de fabrikant en verkeren onze producten in nieuwstaat.

Gebruiktebureaus.nl verzorgt indien gewenst ook een totaalconcept.

Dit is een zo genoemde make-over. Hierbij komen onze vakmensen eerst uw kantoorruimte (indien nodig) ontruimen en bezemschoon opleveren. Daarna wordt het nieuwe meubilair geplaatst en gemonteerd. Transport, aan- en afvoer van nieuw en gebruikt meubilair, eventueel ter plaatse storten van afval in aangeleverde containers, inzet van manschappen etc. zijn zaken waar u zich dan niet meer druk over hoeft te maken.

Gebruiktebureaus.nl staat voor:

Kwaliteit voor een voordelige prijs.

Besparingen van 85% op de nieuwwaarde zijn geen uitzonderingen. Kijk snel op onze webshop voor onze huidige voorraad. Bestel vandaag nog gebruikte bureaus van een topmerk tegen een fractie van de nieuwprijs. Voor vragen over één van onze gebruikte bureaus kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.